Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Na­pa­pii­rin Shell Ro­va­nie­mel­lä sai ap­tee­kin pal­ve­lu­pis­teen – va­li­koi­mas­sa on huo­mioi­tu etenkin mat­kai­li­jat

Rovaniemellä Nelostien varressa sijaitsevalle Napapiirin Shell -huoltoasemalle avataan apteekin palvelupiste. Kyseinen huoltoasema sijaitsee Pajakylän läheisyydessä. Apteekin palvelupiste on avoinna huoltoaseman aukioloaikojen mukaan eli jatkuvasti.

Palvelupiste on Saarenkylän apteekin avaama. Apteekkari Juha Keskitalon mukaan valikoimassa on huomioitu matkailijoiden tarpeet, sillä Pajakylän vuoksi alueella liikkuu paljon turisteja. Keskeisten itsehoitolääkkeiden lisäksi palvelupisteellä on myynnissä erityisesti vatsa-, allergia- ja matkapahoinvointilääkkeitä.

Palvelupisteestä ei ole mahdollista ostaa reseptilääkkeitä.

Lapin Asemat oy:n toimitusjohtaja Markus Nordbergin mukaan apteekkituotteille on ollut jatkuvasti kysyntää ja palvelupisteellä pulaan on saatu ratkaisu.

Lue myös

Lapin

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi