Onnettomuus: SVT: Kii­ru­nas­sa ka­don­nut moot­to­ri­kelk­kai­li­ja löytyi kuol­lee­na

Pääkirjoitus: Kemin kohtalo osoit­taa, että kuntien ra­hoi­tus­poh­ja ri­kot­tiin sote-uu­dis­tuk­ses­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Nan­gu­nie­men kaava Ina­ris­sa on las­ket­tu 35 mil­joo­nan euron in­ves­toin­nin mukaan – Jasper Pääk­kö­nen ja si­joi­tus­yh­tiö suun­nit­te­le­vat alueel­le lo­ma­kes­kus­ta

Kaavaluonnoksen nähtävilläolo päättyy sunnuntaina, seuraava vaihe eli kaavaehdotus löytyy jo netistä.

Inarijärven rannalle keskeiselle paikalle laaditaan Metsähallituksen toimeksiannosta rantakaavaa, jonka seuraava vaihe eli kaavaehdotus on jo netissä nähtävillä Inarin kunnan sivuilla. Aikaisempi vaihe eli kaavaluonnos on asiasta julkaistun kuulutuksen mukaan nähtävillä ensi sunnuntaihin kello 23 saakka.

Aprillipäiväksi ajoitettu kaavaehdotuksen nähtävilläolon alkaminen ei liene päivän teemaan istutettu pila, vaan tosiasia. 

Kunnanjohtaja Toni K. Laineen mukaan tällainen menettely on ihan laillinen, vaikka oli ollut ajatusta tarkastella ehdotusta kunnanhallituksessa ennen sen julkistamista. Seuraava hallituksen kokous on näillä näkyvin vasta 6. päivänä huhtikuuta.

Kaavaluonnoksen esittelyssä tammikuussa Kai Tolonen muistutti, että valtuuston käsittelyssä kaavasta voi enää lähinnä korjata teknisiä virheitä. Vaikuttamisen aika on nyt.
Kaavaluonnoksen esittelyssä tammikuussa Kai Tolonen muistutti, että valtuuston käsittelyssä kaavasta voi enää lähinnä korjata teknisiä virheitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.