pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tos etenee, eivätkä sen vai­ku­tuk­set ole enää kai­kil­ta osin py­säy­tet­tä­vis­sä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mu­siik­ki täyttää taas Py­hä­tun­tu­rin – Pyhä Unp­lug­ge­dis­sa kä­vi­jöi­tä kiehtoo eri­to­ten ta­pah­tu­man eri­tyi­nen ym­pä­ris­tö

Pyhätunturin yrittäjät kokevat, että torstaina iltapäivästä käynnistynyt 25. Pyhä Unplugged -tapahtuma on kesän kohokohta. Suurin osa tapahtuman konserteista onkin loppuunmyyty.

Keikkoja on kolmen päivän aikana parisenkymmentä eri puolilla tunturia, ja se on Sport Bar Pyhän ravintolapäällikkö Lauri Hämäläisen mielestä todella paljon.

Hämäläinen on tyytyväinen kahden ravintolan yhteistyönä toteutettuun ilmaiskonserttiin. Yleisö löysi liikekeskukseen ja kaatosateetkin kiersivät alueen.

– Tämä on minusta hyvää yhteistoimintaa kaikkien alueen yrittäjien kesken, kaikki osallistuvat ja keikkapaikkoja tulee lisää joka vuosi. Syntyy myös uusia mahdollisuuksia ja Pyhän kesäänhän tarvitaan erilaisia tapahtumia.

Sport Bar Pyhän ravintolapäällikkö Lauri Hämäläisen mukaan yritysten välinen yhteistyö toimii tapahtumassa mutkattomasti.
Sport Bar Pyhän ravintolapäällikkö Lauri Hämäläisen mukaan yritysten välinen yhteistyö toimii tapahtumassa mutkattomasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.