lumivyöry: NRK: yksi kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa – ­hen­ki­löl­li­syys ei vielä sel­vil­lä

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mökistä hää­det­ty 19-vuo­tias mies uhkasi kolmea hen­ki­löä puu­kol­la ja tap­pa­mi­sel­la Kit­ti­län Levillä – oikeus lan­get­ti eh­dol­lis­ta van­keut­ta

19-vuotias mies uhkasi kolmea henkilöä puukolla, kun häntä yritettiin käskyttää pois mökistä. Teot tapahtuivat uudenvuoden alla Kittilän Levillä viime joulukuussa.

Kun miestä oli käsketty poistumaan mökistä, hän oli ottanut esille mukanaan kantaman puukon.

Mies oli todennut kahdelle mökissä olleelle miehelle, että voisi tappaa heidät ja tehnyt samalla puukolla ilmaan liikkeitä. Mies oli käskyttänyt uhkailemansa henkilöt istumaan lattialle ja pitänyt puukkoa välillä useasti näiden kaulalla.

Hän oli myös suusanallisesti uhannut tappavansa toisen miehistä ja antanut 30 sekunnin aikamääreen, jonka ajan kuluessa teko tapahtuisi, mikäli mökissä olijat eivät keräisi puhelimiaan kasaan ja toimittaisi uhkailijalle.

Tapahtuman väliin oli tullut nainen rauhoittelemaan tilannetta, jolloin puukon kanssa heilunut mies oli napannut hänet rintaansa vasten ja pitänyt teräasetta naisen kaulan lähellä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.