Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Mil­lai­nen jälki jää sa­tees­ta, tuu­les­ta ja lin­nun­lau­lus­ta?

Entä millaisen jäljen jättää valo ja varjo, suru ja ilo, kaunis muisto tai maalitahra? Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmista koottu Jälkiä -näyttely kutsuu havahtumaan elämän jättämien jälkien äärelle. Näyttely juhlistaa Korundin 10-vuotisjuhlavuotta.

Rovaniemen taidemuseon museolehtori Kaija Kähkönen (vas.) ja museonjohtaja Riitta Kuusikko tutkailevat Mia Hamarin teosta, Aasa (2018).
Rovaniemen taidemuseon museolehtori Kaija Kähkönen (vas.) ja museonjohtaja Riitta Kuusikko tutkailevat Mia Hamarin teosta, Aasa (2018).
Kuva: Arto Liiti

Rovaniemen taidemuseossa avautunut Jälkiä-näyttely tuo mieleen retkeilypiireistä tutun neuvon: ”Ota vain valokuvia, jätä vain jalanjälkiä.” Kulttuuritalo Korundin 10-vuotista taivalta juhlistavan näyttelyn teokset kuvaavat niitä jälkiä, joita elämästä jää – ja joita tietoisesti tai tiedostamatta jätetään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.