Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Mies yritti kaapata vastaan tulleen lapsen ja naisen au­toon­sa – ho­vi­oi­keus antoi vuoden eh­dol­lis­ta, miehen pu­he­li­mes­ta löytyi myös lap­si­por­noa

Rovaniemen hovioikeus tuomitsi Keminmaassa vuonna 2018 lapsen ja naisen kimppuun käyneen miehen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Tuomio tuli pahoinpitelystä, lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Asiasta kertoi muun muassa Helsingin Uutiset.

Ensimmäisessä tapauksessa mies pysäytti pyöräilemässä olleen lapsen ja yritti houkutella tätä autoonsa. Tilanne keskeytyi, kun lapsi huusi ja onnistui pakenemaan.

Kahden viikon päästä mies pysäytti pyörällä liikkuneen naisen, kävi tämän kimppuun ja yritti raahata naisen pakettiautonsa kyytiin. Miehellä oli kädessään puukko.

Nainen onnistui vastustelemaan tekoa. Ohi ajanut autoilija huomasi tilanteen, teki u-käännöksen ja sai hätistettyä miehen pois naisen kimpusta painamalla autonsa äänitorvea.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi