Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Mies ajoi tois­tu­vas­ti autolla ilman ajo-oi­keut­ta ja syyl­lis­tyi myös huu­maus­ai­ne­ri­kok­seen – kä­rä­jä­oi­keus tuo­mit­si van­keu­teen

Torniolainen mies kuljetti toistuvasti henkilöautoa ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta. Mies jäi ajo-oikeudetta ajamisesta kiinni kertaalleen Oulussa ja lukuisia kertoja Torniossa.

Tämän lisäksi mies oli pitänyt laittomasti hallussaan amfetamiinia sekä vähäisen määrän kannabista ja kannabista sisältäneitä leivonnaisia. Huumausaineet takavarikoitiin miehen asunnosta. Asunnosta löytyi noin 40 grammaa amfetamiinia ja tuomiolauselman mukaan sen suuren määrän vuoksi se oli ainakin osittain ollut tarkoitettu levitykseen.

Mies oli syyllistynyt vuosien 2020–2022 aikana useita kertoja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja saanut näistä tuomion. Käräjäoikeus otti rikoslain mukaan huomioon aiemmat tuomiot rangaistusta alentavana tekijänä.

Tämänkertaisista rikoksista Lapin käräjäoikeus tuomitsi miehelle viisi kuukautta vankeutta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.