Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Metsä Groupin Kemin teh­tail­la val­mis­tau­du­taan vuo­si­huol­to­sei­sok­kiin

Metsä Groupin Kemin tehtailla pidetään vuosihuoltoseisokki viikolla 38, eli 20. syyskuuta alkavalla viikolla, yhtiö tiedottaa.

Tuotannon pysäytys aloitetaan osastoittain sellu- ja kartonkitehtaalla 17. syyskuuta. Seisokin aikana tehtaalla tehdään tarvittavia huolto-, puhdistus- ja kunnossapitotöitä. Tehtaiden uudelleenkäynnistys aloitetaan 24. syyskuuta.

Metsä Groupin Kemin tehtaanjohtaja Tomi Sepän mukaan säännölliset vuosihuoltoseisokit ovat keskeisessä roolissa, ja niiden avulla varmistetaan tehtaiden turvallinen ja tehokas toiminta.

– Turvallisuus on vuosihuoltoseisokin ykkösasia. Tavoitteenamme on varmistaa ennakoivien toimenpiteiden avulla sekä oman henkilöstömme että yhteistyökumppaneidemme turvallisuus, Seppä toteaa.

Vuosihuoltoseisokin aikana Kemin tehdasalueella työskentelee oman henkilöstön lisäksi noin 1 100 yhteistyökumppanin edustajaa, joista suomalaisten osuus on noin 90 prosenttia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.