Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Meneekö RoPSin Bin­go­ta­lo kau­pak­si? Seura jär­jes­tää yli­mää­räi­sen ko­kouk­sen ensi vii­kol­la

Rovaniemen Palloseura ry järjestää ensi viikon keskiviikkona 22. kesäkuuta ylimääräisen vuosikokouksen jäsenilleen. Aiheena on seuran omistamien Asunto oy Koskikatu 24:n kiinteistöosakkeiden myyminen – tutummin niin sanotun Bingotalon kauppa.

Paikalle saapuva jäsenistö siis päättää, voiko kauppa toteutua. Äänioikeus on jäsenillä, jotka ovat lunastaneet jäsenyyden 31. maaliskuuta 2022 mennessä. Osallistumisoikeus on kaikilla seuran jäsenillä.

RoPSin toimitusjohtaja/puheenjohtaja Risto Niva on myynnin yksityiskohdista vielä vaitonainen, mutta vahvistaa, että ostajaehdokas on löytynyt. Niva sanoo, ettei ostajaehdokas ole paikalla yhdistyksen kokouksessa.

RoPS on kaupitellut Koskikadulla sijaitsevaa kiinteistöä 2,85 miljoonan euron hintaan. Niva ei ottanut etukäteen kantaa siihen, onko RoPS saamassa mahdollisessa kaupassa koko pyytämänsä hinnan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.