Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Mas­sii­vi­nen työl­li­syys­ko­kei­lu alkaa vuo­den­vaih­tees­sa – ko­kei­lun pii­ris­sä 250 000 asia­kas­ta sekä tuhat val­tiol­ta ko­kei­lui­hin siir­ty­vää työn­te­ki­jää

Tehtäviä ja henkilöstöä siirtyy te-toimistoista kunnille. Tavoitteena on parantaa työllistymistä kunnallisella moniosaamisella.

Kaksi ja puoli vuotta kestävässä kokeilussa kunnille siirtyy te-toimistoilta sekä tehtäviä ja henkilöstöä että asiakkaita.
Kaksi ja puoli vuotta kestävässä kokeilussa kunnille siirtyy te-toimistoilta sekä tehtäviä ja henkilöstöä että asiakkaita.
Kuva: Arttu Laitala

Ensi vuoden alussa alkava laaja työllisyyskokeilu on jäänyt julkisuudessa koronakriisin, elvytyspaketin, soten ja muiden ajankohtaisten uutisaiheiden varjoon.

Kyseessä on kuitenkin merkittävä ja moniulotteinen kokonaisuus, kun te-toimistojen tehtäviä ja henkilöstöä siirtyy kunnille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.