Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Luonnonsuojelu: Ro­va­nie­men luo­teis­kul­mal­la si­jait­se­va tun­te­ma­ton luon­to­hel­mi on Lapin vanhin suo­je­lu­alue

Martti Servo selvisi keik­ka­puu­tos­tau­dis­ta ja tun­nel­moi si­ni­ses­tä tai­vaas­ta Ro­va­nie­mel­lä

Martti Servo (oik.) ja Hannu Muukkula muodostavat Moods-viihdeduon.
Martti Servo (oik.) ja Hannu Muukkula muodostavat Moods-viihdeduon.

Martti Servo & Napander on vieraillut Rovaniemellä useasti, mutta Martti Servo & Moods -viihdeduo tekee tänne nyt ensivierailunsa. Duoon kuuluu Martti Servon lisäksi urkuri Hannu "Moody" Muukkula.

Miten korona-aika meni ja miltä on tuntunut palata keikoille, Martti Servo?

– No sehän meni ihan puolessatoista vuodessa! Ja hyvin meni, yhtään flunssaakaan ei ole ollut. Keikkapuutostauti on kuitenkin ollut vakava. Hyvä, että se on nyt ohi ja pääsee kunnolla oikeisiin hommiin.

Esiinnyt Rovaniemellä Moods-viihdeduona yhdessä Hannu "Moody" Muukkulan kanssa. Esittääkö duo kuitenkin Napanderin musiikkia? Mitä tuttuja biisejä keikalla ainakin kuullaan?

– Lähes kaikki musa tulee Napanderin sävelaarteistosta, mutta kappaleet on sovitettu väkevästi sykkivälle rytmikoneelle ja syntetisaattorille. Ja "Maailman sinisin taivas" kuullaan taatusti, sen voin luvata.

Milloin Napanderilta on tulossa uutta musiikkia ja minkälaista?

– Tällä hetkellä yksi sinkkukappale odottaa julkaisuaan, ja se on poljennoltaan kantrirokkia. Ulospanosta ei vielä ole tietoa, ehkä äänittelemme vielä vähän lisää musaa samaan syssyyn.

Martti Servo & Moods -viihdeduo la 9.10. klo 23 Paha Kurki Rockhousessa. Vapaa pääsy.