Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Marin kes­kus­te­lee tänään muiden hal­li­tus­puo­luei­den pu­heen­joh­ta­jien kanssa – vii­sik­ko jatkaa sun­nun­tai­na klo 11

Alun perin kaksipäiväiseksi tarkoitettu kehysriihineuvottelu alkoi keskiviikkona.

Marin ilmoitti eilen kuuden aikaan illalla, että neuvotteluita jatketaan viikonlopun ajan puheenjohtajaviisikon kesken.
Marin ilmoitti eilen kuuden aikaan illalla, että neuvotteluita jatketaan viikonlopun ajan puheenjohtajaviisikon kesken.

Hallituspuolueiden puheenjohtajat jatkavat kehysriihineuvotteluja sunnuntaina.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo kirjallisessa kommentissa STT:lle, että hän käy tänään keskusteluja puheenjohtajien kanssa erikseen avoinna olevista kysymyksistä.

Tämän jälkeen valtioneuvoston kanslia tarkensi, että puheenjohtajien neuvottelu jatkuu sunnuntaina klo 11. Paikkana on aikaisempien päivien tapaan Helsingin Säätytalo.

Marin ilmoitti eilen kuuden aikaan illalla, että neuvotteluita jatketaan viikonlopun ajan puheenjohtajaviisikon kesken. Pahasti pitkittyneiden neuvotteluiden jatkamista kuitenkin vaikeuttaa osaltaan toiseksi suurimman hallituspuolueen keskustan sääntömääräinen puoluevaltuuston kokous, joka järjestetään lauantaina ja sunnuntaina.

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) puolestaan toisti tänään Ylen Ykkösaamun haastattelussa eilen illalla antamansa näkemyksen, että pieni tauko voi tehdä neuvotteluille hyvää.

Alun perin kaksipäiväiseksi tarkoitettu kehysriihineuvottelu alkoi keskiviikkona. Neuvottelujen päättyessä lopullisten päätösten hyväksymisen on odotettu venyvän ensi viikkoon.

Hallituskauden puoliväliin osuvassa riihessä hallituksen on tarkoitus tarkastella ohjelmansa etenemistä sekä valtion tulevaa talouskehitystä. Neuvotteluja on normaaliin tapaan pohjustettu kevään mittaan, mutta ne ovat venyneet tästä huolimatta.

Neuvotteluissa kiistan kohteeksi ovat julkisuuteen kerrottujen tietojen perusteella nousseet erityisesti työllisyystoimet ja niiden vaikutus julkiseen talouteen sekä velkaantuvan valtiontalouden tasapainottaminen. Julkisuudessa tätä vääntöä on käyty varsinkin keskustan ja vasemmistopuolueiden välillä.