Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Pääkirjoitus: Sää­ty­ta­lol­la esillä oleva ay-liik­keen ve­ro­etu­jen ka­ven­ta­mi­nen on tu­li­kuu­ma kysymys

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lumi- ja ym­pä­ris­tö­tai­de­ta­pah­tu­ma jär­jes­te­tään ensi kertaa Ro­va­nie­mel­lä – fes­ti­vaa­leil­la kan­sain­vä­li­nen lu­men­veis­to­kil­pai­lu

Rovaniemellä järjestetään helmikuussa ensi kertaa lumi- ja ympäristötaidetapahtuma. Arctic art -tapahtumat järjestetään Joulupukin pajakylässä Snowman worldissa ja Lehtojärvellä Arctic snowhotelissa.

Festivaali sisältää tiedotteen mukaan lumeen ja jäähän liittyviä maksuttomia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten jäänveistonäytöksiä. Ohjelmistossa on myös maksullista ohjelmaa.

Festivaalilla järjestetään kansainvälinen lumiveistoskilpailu, johon on valittu kilpailijoiksi maailman parhaita lumenveistäjiä.

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä pohjoista talvitaidetta tutuksi yleisölle. Se nostaa esiin lumitaidetta ympäristötaiteen näkökulmasta. Lehtojärvelle järjestetään maksuton linja-autokuljetus Rovaniemen keskustasta.

Festivaalin avajaistapahtuma on tiistaina 7. helmikuuta Joulupukin pajakylän Snowman worldissa kello 19. Lumenveistokilpailun voittajat palkitaan lauantaina 11.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.