työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Ro­va­nie­mi, missä vi­sio­si?

Rovaniemen valtuusto teki selkeällä enemmistöllä veronkorotuspäätöksen, joten pulinat pois. En ala pohtia syitä, miten tähän päädyttiin, sen aikanaan ratkaisee äänestäjä. Perussuomalaisten takki ei kääntynyt, eikä ole koskaan kääntynytkään. Meillä on selkeä visio, strategia ja suunta, miten kaupunkiamme kehitämme.

Epävarmuus luo epävakautta, kun meidän pitäisi johtaa kaupunkiamme luottamuksella pitkälle tulevaisuuteen. Sovituista asioista pitäisi aina pitää kiinni, oli ne ikäviä eli ei, se luo luottamusta ja vakautta. Vatuloinnilla kaupunkimme imago kärsii epävarmuutta luovana, epäloogisena ja epävakaana maakunnan veturina.

Puheet siitä, että uimahalli ja silta toteutetaan sitten, kun talous on tasapainossa, tarkoittaa todellisuudessa kymmeniä vuosia eteenpäin. Olen ollut valtuutettu vuodesta 2013 ja talous on ollut epätasapainossa koko sen ajan, kymmenen miljoonaa vuodessa. Sitä on yritetty paikata veronkorotuksilla, satunnais- ja kertaluonteiserillä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.