työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Ko­koo­mus se­kai­sin Ro­va­nie­mel­lä

Kokoomus näyttää olevan Rovaniemellä sekaisissa tunnelmissa. Ryhmän sisällä käydään jatkuvaa kiistelyä. Tämä on jo johtanut kahden valtuutetun lähtöön ryhmästä. Sisäinen kärhämä on vienyt puolueelta uskottavuuden. Saamieni tietojen mukaan puolueessa taistelee kaksi ryhmittymää keskenään.

Varsinaisessa kuntapolitiikassa kokoomus on menettänyt uskottavuutensa. Valtuutettu Petteri Pohja piti tarkastuskertomuskeskustelun yhteydessä kokokoomuksen ryhmäpuheenvuoron. Puhe oli todellinen pohjanoteeraus. Hän haukkui irvokkaasti kaikki muut puolueet. Omaa puoluettaan hän ihannoi samaan sävyyn kuin kommunistijohtajat aikoinaan Neuvostoliitossa.

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Luoma yritti paikkailla Pohjan aiheuttamaan vahinkoa (LK 22.6.). Hän väheksyy kokoomuksen vastuuta päätöksenteossa, vaikka käytännössä se on ollut lähes kaikkien strategisesti tärkeiden linjausten takana kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa. Lisäksi valtuustosopimus on kokoomuksen Heikki Autton ideoima juttu, jossa ei ole ollut mitään järkeä. Tätähän arvosteltiin myös tarkastuskertomuksessa. Sopimus ei ole edes valtuuston, vaan pienen porukan hyväksymä paperi, jolla on ollut vessapaperin arvo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.