Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kesätyö antaa uskoa tu­le­vai­suu­teen

Koronavirus koskettaa jokaista suomalaista, aiheuttaa epävarmuuden tunnetta ja luo huolta tulevaisuudesta. On turha eritellä ketä tai keitä se koettelee eniten, mutta on hyvä muistaa, että erityisesti nuoria tulee tukea poikkeustilanteessa. On parempi luoda tulevaisuudenuskoa kuin vaipua epätoivoon.

Viime päivinä on tullut hälyttäviä tietoja, että kymmeniä tuhansia kesätyöpaikkoja jää syntymättä, koska epidemian aiheuttama epävarmuus estää yrityksiä ja kuntia työllistämästä kesätyöntekijöitä. Kaupan liiton mukaan pelkästään kaupan alalla mahdollisesti jopa puolet kesätyöpaikoista on vaarassa.

On selvää, ettei yritys voi työllistää nuoria kesätöihin, jos se ei ole taloudellisesti mahdollista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.