Luppo: Jari Kan­gas­nie­mi sai pe­don­tap­pa­jia kiik­kiin jopa ken­gän­nu­me­ros­ta

Tähtijuttu: Ro­va­nie­me­läi­nen Juha Salla löysi piir­tä­mi­ses­tä apua ma­sen­nuk­seen­sa

Pääkirjoitus: Lo­hen­ka­las­tus­kiel­to pa­kot­taa Uts­joel­la pai­kal­li­set ra­ken­ta­maan uu­del­leen arkensa

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lintilä va­roit­taa säh­kö­yh­tiöi­tä sodalla ra­has­ta­mi­ses­ta ja laukoo suoraan hal­li­tuk­ses­taan: "En usko, että olisi pysynyt pys­tys­sä ilman krii­se­jä"

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on nykyisen hallituksen pisimpään yhtäjaksoisesti virassaan ollut ministeri. Lähes kuuteen vuoteen mahtuu Uniper-kauppa omistajaohjausministerinä, EU-puheenjohtajuutta valtiovarainministerinä, koronan iskut yrityksiin ja Venäjän sota Ukrainassa. Viimeisenä tehtävänä on yrittää pitää Suomessa virrat päällä talvella ja suojata kansalaisia kohtuuttomilta sähkölaskuilta.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on ollut näköalapaikalla kriisivuodet. Tehtävä ei ole vielä ohi, sillä ensi talvesta täytyy päästä yli ilman vakavia sähkökatkoja ja kotitalouksien ahdinkoa.
Elinkeinoministeri Mika Lintilä on ollut näköalapaikalla kriisivuodet. Tehtävä ei ole vielä ohi, sillä ensi talvesta täytyy päästä yli ilman vakavia sähkökatkoja ja kotitalouksien ahdinkoa.
Kuva: Mauri Ratilainen

Keskustalainen elinkeinoministeri Mika Lintilä ottaa vieraat vastaan työ- ja elinkeinoministeriössä, joka sijaitsee samassa korttelissa Presidentinlinnan ja Korkeimman oikeuden kanssa Helsingissä.

Kokoustilojen nimet noudattelevat ministeriön teemaa: Kohtaanto, Kierto, Keino, Kilpailu, Vire, Voitto.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.