ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Le­vi­läi­nen ar­te­saa­ni­kah­vi­la pal­kit­tiin kan­sain­vä­li­ses­sä kil­pai­lus­sa – myös huip­pu­kok­ki Gordon Ramsay on kehunut kah­vi­lan pa­ku­ri-chai-juo­maa

Levillä toimivan HaliPuu-yrityksen Campfire Barista on voittanut Global Culinary Travel Awards 2022 -kilpailussa ensimmäisen sijan kategoriassa ”Best Focus on Wine & Beverages in Culinary Travel”.

Halipuun Campfire Barista on Levillä vuodesta 2018 toiminut korkealaatuisiin artesaanikahveihin sekä itse kehitettyihin, avotulella valmistettuihin juomiin erikoistunut kahvila.

Moottorikelkan perässä liikkuva minikahvila on tuttu näky paitsi Levillä järjestettyjen tapahtumien yhteydestä, myös tv-kokki Gordon Ramsayn tähdittämästä Desperately Seeking Santa -ohjelman Suomessa kuvatusta jaksosta.

Ramsay kuvaili Campfire Baristan tunnettua pakuri-chai-juomaa ihastuttavaksi ja hienostuneeksi. Yritys on myös ainoa yhdysvaltalaisessa Gastro Obscura-kirjassa erikseen esitelty suomalainen yritys.

World Food Travel Associationin (WFTA) järjestämä kilpailu palkitsee kulinaarisen matkailun huippuosaajia ja innovaatioita ympäri maailman.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.