Liikenne: Sil­ta­tar­kas­tuk­set ai­heut­ta­vat poik­keus­jär­jes­te­ly­jä Ro­va­nie­mel­lä tänään ja kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Tor­nion­joen Kuk­ko­lan­kos­kel­la

Lauan­tai­na vie­te­tään Aleksis Kiven päivää ja sen kun­niak­si Rotaryt toi­vo­vat lisää lu­ke­mis­ta Sam­po­kes­kuk­sen avoi­meen kir­ja­hyl­lyyn

Kirjat ovat huvenneet kesällä perustetusta Sampokeskuksen avoimesta kirjahyllystä. Lisää lukemista voi tuoda, kunhan hyllyssä on tilaa.
Kirjat ovat huvenneet kesällä perustetusta Sampokeskuksen avoimesta kirjahyllystä. Lisää lukemista voi tuoda, kunhan hyllyssä on tilaa.
Kuva: Rovaniemen Rotaryklubi

Ensi lauantaina vietettävän Aleksis Kiven päivän kunniaksi Rovaniemen Rotaryklubi toivoo lisää teoksia kauppakeskus Sampokeskuksen avoimeen kirjahyllyyn.

Rotaryt pystyttivät hyllyn Sampokeskuksen toiseen kerrokseen, Danske Bankin läheisyyteen kesäkuussa. Rotary-aatteen mukaisesti klubi haluaa tehdä tekoja kotikaupunkinsa ihmisille ja siellä vieraileville.

Lauantaina Aleksis Kiven päivänä klubilaiset ovat itsekin paikan päällä ottamassa lahjoituksia vastaan.

– Toivomme rovaniemeläisten tuovan kirjoja hyllyyn kuten tapahtui kesälläkin, Rovaniemen Rotaryklubin puheenjohtaja Erkki Huttunen sanoo.

Rotaryklubin avoin kirjahylly on tarkoitettu kaikille lukemisen ystäville Sampokeskuksen aukioloaikoina. Kirjan voi ottaa maksutta mukaan ja tuoda sen myös takaisin, jotta joku toinenkin saa lukea sen. Lisää kirjoja voi tuoda hyllyyn, mikäli siinä on tilaa. Erityisesti toivotaan eri kielisiä kirjoja sekä Lappi-aiheisia kirjoja, erityisesti matkailijoille.