Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Lap­si­per­hei­den suosima lo­ma­kes­kus sai kuin saikin jat­ka­jan per­hees­tä – su­ku­pol­ven­vaih­dok­sen myötä Per­he-Luos­tos­ta tuli hy­vin­voin­tiin kes­kit­ty­vä Karu Lodge: "Voin tarjota tätä hy­vän­olon­tun­net­ta muil­le­kin"

Perhe-Luoston lomakeskus siirtyi vanhemmilta tyttärelle ja uusiutui. Kaija Takalan Karu Lodge keskittyy hyvinvointiin.

Vielä lumesta valkoinen pikkutie kumpuilee havumetsien halki tunturin juureen, jonka punaisen rakennuksen tunnistaa entiseksi savottakämpäksi. Kauniilla kevätsäällä Sodankylässä sijaitsevan Yli-Luoston laelta saattaa hyvinkin nähdä lähes kahdensadan kilometrin päähän Inarin Saariselälle asti.

Kaija Takala esittelee Perhe-Luostona tunnetussa keskuksessa tekemiään muutostöitä. Välinevuokraamoon johtanut päätyovi on poissa, ja sisällä on kaksi monenlaiseen tarkoitukseen sopivaa avaraa tilaa. Kävelymatkan päässä sijaitseva savusauna tupineen sekä majoitustila ovat tutuilla paikoillaan, mutta ainakin jälkimmäistä odottaa isompi uudistus, kun neljän hengen huoneet muutetaan kahden hengen huoneiksi.

Kaija Takalan mielestä pandemia-aika on ollut aloittavalle matkailu- ja ohjelmapalveluyrittäjälle sopivan rauhallinen. Aikaa on ollut kehitellä kaikessa rauhassa tuotevalikoimaa.
Kaija Takalan mielestä pandemia-aika on ollut aloittavalle matkailu- ja ohjelmapalveluyrittäjälle sopivan rauhallinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.