Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lapp­se­tin ja San­ta­par­kin joh­ta­jat lah­joit­ta­vat maa­lis­kuun brut­to­palk­kan­sa ku­lui­neen Uk­rai­nan tueksi

Kolme lappilaista yritysjohtajaa Lappset Group oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja toimitusjohtaja Tero Ylinenpää sekä Santapark oy:n toimitusjohtaja Ilkka Länkinen ovat pyytäneet työnantajaansa pidättäytymään heidän palkanmaksustaan maaliskuussa. Lappset ja Santapark maksavat koko maaliskuun bruttopalkan ja sivukulut ukrainalaisten auttamiseksi, kertovat yritykset tiedotteessaan.

– Näin pystymme kohdistamaan suuremman summan humanitääriseen apuun – käytännössä noin 2,6 kertaisena verrattuna nettopalkkaan, Ylinenpää sanoo.

Kolmikko haastaa yritysten hallitusten puheenjohtajat ja toimitusjohtajat osallistumaan humanitääriseen apuun Ukrainan hyväksi lahjoittamalla yhden kuukauden palkkaa sivukuluineen vastaavan summan valitsemalleen avustusjärjestölle.

– Ukrainan sota koskettaa tavalla tai toisella meitä kaikkia. Ennen kaikkea se koskettaa ukrainalaisia perheitä, äitejä, isiä ja lapsia sekä heidän isovanhempiaan ja sukulaisiaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.