Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Lap­pi­lais­muu­sik­ko Amanda Mar­ti­kai­nen väsyi oop­pe­ra­maail­man ul­ko­kul­tai­suu­teen: "Mie­tin, onko nor­maa­lia olla niin uu­pu­nut"

Berliinissä asuva lappilaismuusikko Amanda Martikainen teki keväällä vaikean, mutta helpottavan päätöksen: hän hylkäsi ulkokultaiseksi ja seksistiseksi kokemansa oopperamaailman ja alkoi luoda uraa tuottajana ja säveltäjänä. Lappiin palatessaan hän kokee joka kerta henkisen renessanssin.Amanda Martikainen tähtäsi oopperalaulajaksi, mutta eteen tuli uusi ura.
Amanda Martikainen tähtäsi oopperalaulajaksi, mutta eteen tuli uusi ura.
Kuva: Maria Paldanius

Oopperalaulajaksi ei varmaan ole kovin vaikea päästä. Niin tuumasi teini-ikäinen, taiteen eri lajeista laajalti kiinnostunut Amanda Martikainen ollessaan mukana Liisa Penttilän ohjaamassa Juice-musikaalissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.