Pääkirjoitus: Kunta 2.0 on jo ovella: Kun so­te-taak­ka karisee har­teil­ta, kun­nas­ta tulee ennen kaikkea kas­vat­ta­ja, kou­lut­ta­ja ja hyvän elin­ym­pä­ris­tön tur­vaa­ja

Hukkumiset: Joka toisen huk­ku­mi­sen taus­tal­la piilee suo­ma­lai­sil­le tyy­pil­li­nen sairaus

Tilaajille

Lapissa vie­te­tään jälleen vil­kas­ta ta­pah­tu­ma­vii­kon­lop­pua – Ke­mi­jär­vi soi ja Twin City Fes­ti­vaa­leil­la esiin­tyy Suomen tun­ne­tuim­pia ar­tis­te­ja

Viikonlopun aikana järjestetään useita festivaaleja ja tapahtumia eri puolilla Lappia. Torniossa järjestetään ensimmäistä kertaa geokätköilyn suurtapahtuma ja Ylitorniolla rullasuksihiihdot.

Tulevana viikonloppuna Lapissa juhlitaan festivaaleilla, kisaillaan Kalotin vahvimman miehen ja naisen titteleistä ja vietetään ensimmäistä kertaa geokätköilyn suurtapahtumaa sekä rullasuksihiihtoja.

Olympiavoittaja suksii Aavasaksalla

Pohjois-Suomen Geokätköilijät ry järjestää lauantaina 23. heinäkuuta Laivakankaan raviradalla Torniossa geokätköilyn suurtapahtuman Luonnostaan villi. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Meri-Lapissa. Ohjelmassa on muun muassa bingoa, lab-kätköjä ja lajin esittelyä uusille harrastajille.