Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Viihde: Jope Ite -do­ku­ment­ti on kai­hoi­sa kuvaus ujosta ke­mi­läis­po­jas­ta, jota pii­nat­tiin kou­lus­sa

Kolumni: Po­pu­lis­ti­nen Teemu Selänne pelkää, että kom­ma­ri-Ma­rin vie pihvin lau­ta­sel­ta – näin idolini olikin idioot­ti

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lapin tanssi- ja mu­siik­ki­opis­to ovat to­den­nä­köi­ses­ti tam­mi­kuun alusta alkaen samaa opin­ah­joa – Op­pi­lail­le muutos ei näy

Tanssiopisto ei ainakaan toistaiseksi muuta musiikkiopiston kanssa samoihin tiloihin. Kuvataidekoulun tavoitteena sen sijaan on aloittaa ensi syyslukukausi Lappia-talolla.

Lapin tanssiopisto (ent. Lapin balettiopisto) toimii tällä hetkellä vuokratiloissa Rovaniemen Eteläkeskuksessa. Toistaiseksi se myös jatkaa siellä Arkistokuva.
Lapin tanssiopisto (ent. Lapin balettiopisto) toimii tällä hetkellä vuokratiloissa Rovaniemen Eteläkeskuksessa. Toistaiseksi se myös jatkaa siellä Arkistokuva.
Kuva: Jussi Leinonen

Tanssin varhaiskasvatus siirtyy kaupungin vastuulle Rovaniemelle. Lapin tanssi- ja musiikkiopisto yhdistyvät ensi vuoden alussa yhdeksi oppilaitokseksi. Palvelualuepäällikkö Kai Väistön mukaan opistojen oppilaille muutos ei käytännössä näy.

Tähän asti musiikkiopisto on ollut kaupungin alainen, kun taas Lapin tanssiopisto on ollut kannatusyhdistyksen ylläpitämä tanssin taiteen perusopetusta antava oppilaitos.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.