Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lapin sai­raan­hoi­to­pii­rin 50-lu­vun ri­vi­ta­los­ta käytiin kova huu­to­kaup­pa­ki­sa – hinta nousi kol­mes­sa var­tis­sa lähes 250 000 euroa

1950-luvulla rakennettu rivitalo sijaitsee Rovaniemellä Lähteentiellä.

Lapin sairaanhoitopiirin kauppaamasta 1950-luvun arkkitehtuuria edustavasta rovaniemeläisestä rivitalosta käytiin kiivas huutokauppakisa maanantaina iltapäivällä.

Nettihuutokaupassa korkein annettu tarjous oli 465 000 euroa. Kisaan osallistui seitsemän huutajaa.

Lisäksi tarjouksia pystyi jättämään kirjallisesti myös Lapin sairaanhoitopiirin kirjaamoon. Tarjousten sisällöstä ei tässä vaiheessa ole tietoa.

Huutokaupan ennalta ilmoitettu päättymisaika oli kello 16, mutta kauppa jatkui vielä 10 minuuttia sen jälkeen. Jokainen uusi tarjous pidensi huutokauppaa kolmella minuutilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.