Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Lapin mat­kai­lu­toi­mi­jat tyr­mää­vät hal­li­tuk­sen uudet mat­kus­tus­lin­jauk­set: kolmen vuo­ro­kau­den ka­ran­tee­nis­ta ja toisen testin vaa­ti­muk­ses­ta luo­vut­ta­va

Kannanoton mukaan hallituksen strategia matkailurajoitusten purkamiseksi ei helpota matkailun tilannetta, vaan päinvastoin luovat kokonaan uusia ongelmia.

Lapin matkailutoimijat ovat yhtä mieltä siitä, että kolmen vuorokauden karanteenista ja toisen testin vaatimuksesta olisi luovuttava.
Lapin matkailutoimijat ovat yhtä mieltä siitä, että kolmen vuorokauden karanteenista ja toisen testin vaatimuksesta olisi luovuttava.
Kuva: Jussi Leinonen

Lapin matkailutoimijat ovat ottaneet yhdessä kantaa hallituksen matkailua koskeviin toimenpidelinjauksiin. Kannanotossa on mukana 16 matkailualan toimijaa.

Kannanotossa todetaan, että hallituksen 11.9. linjaamat toimenpiteet eivät helpota matkailun tilannetta, vaan päinvastoin luovat kokonaan uusia ongelmia ja näin pysäyttävät suuren osan ulkomailta Suomeen tulevasta vapaa-ajan matkailusta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi