Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapin mark­ki­noin­ti­yh­tiön House of Lap­lan­din suun­nan­muu­tos alkoi elo­kuus­sa toi­mi­tus­joh­ta­jan pot­kuil­la – yhtiön kassa on nyt tyhjä, mutta se ei johdu toi­mi­tus­joh­ta­jan ero­ra­has­ta

Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo House of Lapland (HOL) on muuttamassa sekä rahoitusmalliaan että toimintansa painopistettä. Muutoksien myötä myös Rovaniemen kaupunki tekee paluuta House of Laplandin palveluiden käyttäjäksi ja rahoittajaksi.

– Elinvoimalautakunta päättää aikanaan, solmiiko Rovaniemi palvelusopimuksen House of Laplandin kanssa. Itse uskon, että Rovaniemen on jatkossa hyödyllistä olla mukana, sanoo Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio, joka on toiminut HOL:n hallituksen puheenjohtajana viime kesästä lähtien.

Rovaniemen kaupunki on tytäryhtiönsä Rovaniemen kehityksen kautta House of Laplandin suurin osakkeenomistaja 26,6 prosentin osuudella.

Rovaniemi on kuitenkin ollut tyytymätön HOL:n toimintaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita