Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Lapin mark­ki­noin­ti­yh­tiön House of Lap­lan­din suun­nan­muu­tos alkoi elo­kuus­sa toi­mi­tus­joh­ta­jan pot­kuil­la – yhtiön kassa on nyt tyhjä, mutta se ei johdu toi­mi­tus­joh­ta­jan ero­ra­has­ta

Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo House of Lapland (HOL) on muuttamassa sekä rahoitusmalliaan että toimintansa painopistettä. Muutoksien myötä myös Rovaniemen kaupunki tekee paluuta House of Laplandin palveluiden käyttäjäksi ja rahoittajaksi.

– Elinvoimalautakunta päättää aikanaan, solmiiko Rovaniemi palvelusopimuksen House of Laplandin kanssa. Itse uskon, että Rovaniemen on jatkossa hyödyllistä olla mukana, sanoo Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio, joka on toiminut HOL:n hallituksen puheenjohtajana viime kesästä lähtien.

Rovaniemen kaupunki on tytäryhtiönsä Rovaniemen kehityksen kautta House of Laplandin suurin osakkeenomistaja 26,6 prosentin osuudella.

Rovaniemi on kuitenkin ollut tyytymätön HOL:n toimintaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.