Kolumni: Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Sotaharjoitus: Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taus­har­joi­tuk­seen ja toimii nyt jouk­kueen va­ra­joh­ta­ja­na suu­res­sa Na­to-har­joi­tuk­ses­sa

Lapin Kansan ta­pah­tu­ma­ka­len­te­ri uu­dis­tuu – pal­ve­lus­sa nä­ky­vil­lä entistä enemmän ta­pah­tu­mia

Lapin Kansan uutissivuston tapahtumat löytyvät uudesta tapahtumakalenterista.
Lapin Kansan uutissivuston tapahtumat löytyvät uudesta tapahtumakalenterista.
Kuva: Kuva Jukka Nuutinen.

Lapin Kansan uutissivuston nykyiset tapahtumakalenterit korvataan keskiviikosta 8. kesäkuuta alkaen kokonaan uudella palvelulla.

Uusi tapahtumakalenteri kattaa koko Pohjois-Suomen tapahtumat.

Tapahtumakalenterin toteuttaa Eventz.today. Se on käytössä myös Oulun, Rovaniemen ja Kuusamon kaupungeilla.

Kaleva Median palvelussa tapahtumailmoituskanta tulee olemaan näiden kaupunkien tapahtumakalenterien kanssa yhteinen. Muiden tapahtumanjärjestäjien lisäksi lippupalveluissa kuten Lippupisteessä, Ticketmasterissa, Tiketissä ja Netticketissä ilmoitettuja tapahtumia julkaistaan automaattisesti myös Kaleva Median tapahtumakalenterissamme. Käyttäjät näkevät palvelun kautta siten runsaasti tapahtumia. Tapahtumailmoittajille tämä tarkoittaa myös sitä, ettei ilmoitusta tarvitse laatia edellä mainittuihin palveluihin erikseen.

Tarkoituksena on tapahtumakalenteriin saada mahdollisimman pian aikaan myös toisen suuntainen näkyvyys, jolloin Kaleva Median tapahtumakalenterissa ilmoitetut tapahtumat näkyisivät automaattisesti myös kaupunkien kalentereissa.

Tapahtumajärjestäjiä suositellaan luomaan tunnukset palveluun

Rovaniemen, Oulun ja Kuusamon kaupunkien tapahtumakalentereiden myötä kyseisten alueiden tapahtumailmoituksia löytyy tietokannasta valmiina, mutta suosittelemme kaikkia pohjoisen tapahtumajärjestäjiä luomaan tunnukset ja varmistamaan tapahtumiensa näkyvyydet myös Kaleva Median tapahtumakalenteriin. ​​​​​​​

Etenkin Oulun, Rovaniemen ja Kuusamon alueiden ulkopuolella järjestettävistä tapahtumista toivotaan paljon ilmoituksia paikallislehtiemme lukijoita varten. Paikallisten tapahtumien puuttuessa voidaan kalenterissa näyttää lähialueiden kaupunkien tapahtumia, kunnes alueellisia tapahtumailmoituksia saadaan lisää.

​​​​Tarjoamme tapahtumanjärjestäjille myös mahdollisuuden ostaa tapahtumalleen näkyvyyttä esimerkiksi uutissivujen etusivujen tapahtumanostoissa.

Tapahtumakalenterin toteuttaja Eventz.today vastaa uuden tapahtumakalenterin ylläpidosta ja käyttäjätuesta.

Uudistettuun tapahtumakalenteriin pääset tästä.