Työelämä: Tornion Prisman työn­te­ki­jät pitivät mi­nuu­tin mit­tai­sen työn­sei­sauk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Lapin K-kaup­poi­hin kolme uutta säh­kö­au­to­jen la­taus­pis­tet­tä – ­jo­kai­seen tulee myös suur­te­ho­la­taus­pis­te

Sähköautojen latausasemien määrä Lapissa kasvaa. Sodankylän K-Supermarket Pohjantähteen ja Kemin K-Citymarkettiin on tällä viikolla avattu latausasemat sähköautoilijoiden käyttöön. Keminmaan K-Citymarketin latausasema avataan myöhemmin syyskuun aikana.

K-Supermarket Pohjantähden asemalla on yksi 200 kilowatin tehoinen suurteholatauslaite ja neljä peruslatauslaitetta. Uusi asema on Suomen pohjoisin K-Lataus-asema ja Sodankylän toinen suurteholatausasema.

K-Supermarket Pohjantähden kauppiaan Mikko Laineen mukaan sähköautojen latausmahdollisuus on ollut asiakkaiden toiveissa.

– Se hyödyttää vakiasiakkaidemme ohella erityisesti matkailijoita, joista monet ovat toivoneet lisää nopean latauksen mahdollisuuksia tähän nelostien varrelle, Laine sanoo tiedotteessa.

Kemin K-Citymarketin asemalla on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja neljä peruslatauslaitetta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.