Mainos

Laa­ja-alai­sia pal­ve­lu­ja tar­jol­la yrit­tä­jil­le, työn­ha­ki­joil­le ja opis­ke­lus­ta kiin­nos­tu­neil­le – Amis, AMK ja TE-pal­ve­lut rat­tail­la -kier­tue vie­rai­lee syys­kuus­sa Ke­min­maas­sa, Ter­vo­las­sa ja Simossa

Asiantuntijat palveluksessasi kiertueella!
Asiantuntijat palveluksessasi kiertueella!

– Amis, AMK ja TE-palvelut rattailla -kiertueen tavoitteena on tavoittaa kuntalaisia, yrittäjiä, työnhakijoita, opiskelusta kiinnostuneita ja yhteistyökumppaneita sekä tuoda palvelut lähelle yhden päivän ajaksi. Toivomme, että kiertueen tilaisuuksiin tulee paljon väkeä katselemaan ja kyselemään. Luvassa on monipuolista ohjelmaa ja henkilökohtaisia kohtaamisia, kertoo kiertueesta Lappian projektikoordinaattori Mirva Moisanen.

Yhdessä rattailla ovat ammatilliset oppilaitokset, Lapin ammattikorkeakoulu ja TE-palvelut. Tule keskustelemaan ajankohtaisista osaamiseen tai työllistymiseen liittyvistä palveluista Meri-Lapin alueella.

Mirva Moisanen korostaa, että tulemalla paikalle, voi löytää työpaikan, sillä kiertueen kuntatilaisuuksissa on Mini-Mätsis-rekrytointitapahtumat, joissa on paikallisia yrityksiä rekrytoimassa työntekijöitä.

Yrittäjille AamuCocktail -tilaisuudet

Yhteiseen huolenaiheeseen eli yritysten osaajapulaan haetaan ideoita ja ratkaisuja. Lisäksi rahanarvoista tietoa oppisopimuksesta ja palkkatuesta.

Tule mukaan inspiroitumaan, miten sinun yrityksestäsi voisi tulla oman alansa tavoitelluin työpaikka. Tilaisuudessa mahdollisuus verkostoitua herkkujen äärellä. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittauduthan ennakkoon: Mirva Moisanen, puh. 040 193 2580 tai mirva.moisanen@lappia.fi, jotta herkut riittävät kaikille.

TE-palvelut nyt livenä kunnissa!

Tarjolla henkilökohtaista neuvontaa. Samalla reissulla saat ohjausta opiskeluun, koulutuksiin ja työnhakuun niin ammatillisten oppilaitosten kuin ammattikorkeakoulun asiantuntijoilta. Voit laittaa paikan päällä myös omat hakuasiakirjat kuntoon ja varata ajan vaikkapa iltapäivän Mini-Mätsis-rekrytointilaisuuteen.

Tarjolla myös ohjausta erilaisten digilaitteiden käyttöön, sekä samalla voimme päivittää CV:n ja näpätä myös tarvittaessa kuvan. Tapahtumassa myös muuta mielenkiintoista, kuten tietoa tulevaisuuden älykodeista.

Kaikille kiinnostuneille vielä iltatilaisuuksina kunnissa ajankohtaisinfoa paneelikeskusteluissa, joissa mukana edustajat kuntien sivistystoimesta, koulutusorganisaatioista ja TE-palveluista. Työ- ja elinkeinopalveluissa sekä koulutuspuolella tapahtuu kovasti muutoksia ja uusia tuulia on ilmassa. Mietitkö, miten ne kytkeytyvät sinun tai perheesi tai työsi arkeen? Tule mukaan kahvittelemaan ja keskustelemaan!

Keminmaassa 7.9.

Kiertue alkaa Keminmaasta 7.9., jossa tapahtumapaikkoina ovat Motel Käpylä ja Keminmaan kunnantalo. Keminmaan tilaisuuden Mini-Mätsiksessä rekrytoivat Kallin hiihtokeskus ja Meri-Lapin Keskuspesula. Mukana on myös elintarviketuottajille suunnattu työntekijä- ja kumppanuushakupiste.

-
-
-

Tervolassa 14.9.

Kiertue jatkaa matkaa Tervolaan 14.9.2022, jossa tapahtumapaikkoina ovat Ammattiopisto Lappian Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskus Louella sekä Tervolan kunnantalo.  Tervolan tapahtuman Mini-Mätsiksessä rekrytoivat Meän Liha Oy ja FIN-EST Siivous- ja Kiinteistöpalvelu. Mukana on myös elintarviketuottajille suunnattu työntekijä- ja kumppanuushakupiste.

-
-
-

Simossa 21.9.

Simoon kiertue pysähtyy 21.9., jossa tapahtumapaikkana on järjestötila Toivon Tupa. Simossakin on Mini-Mätsis, johon mukaan tulevat rekrytoivat yritykset tarkentuvat lähempänä tilaisuutta.

-
-
-

Projektikoordinaattori Mirva Moisanen innostaa yrittäjiä, kuntalaisia ja kaikki kiinnostuneita tulemaan kiertueen tapahtumiin, joihin osallistujia toivottavat tervetulleiksi kaikki kiertueen toimijat: Lapin TE-palvelut, Ammattiopisto Lappia, Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin ammattikorkeakoulu, Ammattiopisto Luovi, Keminmaan, Tervolan ja Simon kunnat.

Tutustu kiertueen ohjelmaan:  Amis, AMK ja TE-palvelut rattailla -kiertue - lappia.fi

Yrittäjien AamuCocktailille Kemiin 24.5.2022 kokoontui eri alojen yrittäjiä.
Yrittäjien AamuCocktailille Kemiin 24.5.2022 kokoontui eri alojen yrittäjiä.
-

Kiertueen järjestävät

ÄRM – Kemi-Tornion alueen äkillisen rakennemuutoksen kehittämishanke, jonka toteuttajina Ammattiopisto Lappia ja Lapin koulutuskeskus REDU

ÄRM Stora Enso – Uusi aika -hanke, jonka toteuttajana Lapin ammattikorkeakoulu

JOOK – Jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämishanke, jonka toteuttajana Ammattiopisto Lappia

Lisätietoja:

Mirva Moisanen

Ammattiopisto Lappia

Projektikoordinaattori

puh. 040 193 2580

mirva.moisanen@lappia.fi