Pian kylmenee: Lapissa voi olla ensi vii­kol­la pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Kuu­sa­mo­lai­nen mies kir­jau­tui uk­rai­na­lai­sel­le deit­ti­si­vus­tol­le, ja pian alkoi tulla epäi­lyt­tä­viä vies­te­jä – rak­kaut­ta vannova nuori uk­rai­na­lais­nai­nen saat­toi­kin olla ve­nä­läi­nen sotilas

"Kolmikymppiset naiset alkoivat heti lähetellä rakkauskirjeitä", kertoo kuusikymppinen mies havahtuneensa. Poliisin tai rikosuhripäivystyksen tietojen mukaan jutussa kerrotun kaltaiset tapaukset eivät ole yleisiä, mutta rakkaushuijauksen tunnusmerkit ne täyttävät.

Ukrainalaiset deittisivustot kiinnostavat myös suomalaisia miehiä. Profiilin takana voi olla ihan jotain muuta kuin mitä annetaan ymmärtää.
Ukrainalaiset deittisivustot kiinnostavat myös suomalaisia miehiä. Profiilin takana voi olla ihan jotain muuta kuin mitä annetaan ymmärtää.
Kuva: Ruutukaappaus / LM

Elämänkumppania etsivä noin kuusikymppinen kuusamolainen mies kertoo rekisteröityneensä ukrainalaiselle deittisivustolle. Viestejä alkoi tulla nopeasti.

– Oikeita ja rehellisiäkin, mies sanoo.

Hän ei esiinny jutussa omalla nimellään, mutta henkilöllisyys on toimituksen tiedossa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi