Kuun­te­le Viik­ko­raa­ti: täl­lais­ta on Linnan juh­lis­sa, tätä mieltä hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta, en­si­ker­ta­lai­nen mat­kal­la Lin­naan, näin syntyy pää­jut­tu, jää­päi­vä­kir­jat

-

Viikkoraati siirtyi tällä viikolla uuteen studioon ja sen kunniaksi mukana on peräti neljä toimittajaa.

Verkkotuottaja Eero Leppäsen johdolla toimittaja Sinikka Pylkkänen, valokuvaaja Jussi Leinonen ja toimittaja Mari Molkoselkä ruotivat heti ensi alkuun hallituskriisin. Miten raati kommentoi uusia käänteitä? Kuka on Keskustan vuotaja? Hallituskeskustelu kestää kohtaan 3 min.

Sen jälkeen alkaa Suuri Linnan Juhlien Ruodinta. Jussi ja Sinikka ovat menossa Linnaan töihin. Jussi viidettä, Sinikka ensimmäistä kertaa. Mitä ohjeita Jussi antaa ensikertalaiselle? Mitä Sinikka jännittää työkeikaltaan?

Jussi kertoo myös sisäpiirin juttuja Linnasta, onko siellä kuuma? Ryntäävätkö kaikki toimittajat boolimaljalle kun työt pitää lopettaa? Mitä boolissa on?

Soitamme myös Linnaan matkaavalle rovaniemeläiselle professori Päivi Rasille. Hänkin on ensikertalainen Linnassa. Mitä hän ajatteli kun sai kutsun.

Linnakeskustelut: 3 min. - 9.00min.

Päivi Rasin haastattelu 9. min-11.30 min.

Linnakeskustelun jatko 9. min -16.00

Mari Molkoselkä haastattelee toimittaja Vesa-Pekka Hiltusta siitä, miten syntyy Lapin Kansan pääjuttu. 16.min - 26. min.  Hiltunen tekee laajaa juttua tulevaisuuden jouluista Lapissa. Ovatko ne kohta mustia? Juttu ilmestyy verkossa torstai-iltana.

Tuttuun tapaan Ilkka Materon Jääpäiväkirjat 27 min. -29.50 min.

Lopussa, noin kohdasta 30 min. podcastin loppuun kerromme vielä mikä on tehnyt meidät onnellisiksi tällä viikolla.