Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Luonnonsuojelu: Ro­va­nie­men luo­teis­kul­mal­la si­jait­se­va tun­te­ma­ton luon­to­hel­mi on Lapin vanhin suo­je­lu­alue

Kuun­te­le Vasan pod­cast: Oikeita ja näen­näi­siä il­mas­to­te­ko­ja – Yk­si­löil­tä vaa­di­taan elä­män­muu­tos­ta il­mas­ton­muu­tok­sen takia, mutta miten yri­tyk­set kan­ta­vat vas­tuu­ta

Uudessa Vasan podcast-jaksossa pohditaan, miksi yksilöltä vaaditaan kokonaisvaltaista muutosta elämässään, mutta yrityksiltä ei niinkään?

Anni Koikkalainen, Mari Molkoselkä, Venla Kiiskinen ja Lotta Laitila keskustelevat ilmastonmuutoksesta Vasan uudessa podcast-jaksossa.
Anni Koikkalainen, Mari Molkoselkä, Venla Kiiskinen ja Lotta Laitila keskustelevat ilmastonmuutoksesta Vasan uudessa podcast-jaksossa.
Kuva: Maiju Kettunen

Ilmastonmuutos ei ollut viime vuoden kuumimpia aiheita koropandemian takia. On ymmärrettävää, ettei ihmisten ajatuksissa ole tilaa useille ongelmille ja asioille yhtä aikaa, mutta ilmastonmuutos on perustavanlaatuinen kriisi, joka vaatii tekoja.

Mari Molkoselkä, Anni Koikkalainen, Venla Kiiskinen ja Lotta Laitila keskustelevat Vasan podcast-jaksossa ilmastonmuutoksesta yksilöiden, päättäjien ja yritysten näkökulmista. Ovatko päättäjät viestineet riittävän selkeästi tehdyistä ilmastopäätöksistä? Kuinka yritykset kantavat vastuun ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa?

Pandemia toi mukanaan myös puppupuhetta ja valeuutisia. Minkälaisiin valeilmastouutisiin keskustelijat ovatkaan törmänneet?

Kuuntele podcast:

Kuuntele Vasan podcasteja:

Seuraa Vasaa Instagramissa @lapinkansavasa.