pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kuun­te­le Mat­kai­lun kään­tö­pii­ri: Miten tu­le­vai­suu­des­sa lii­ku­taan?

Kristian Sievers, Janne Jakola, Mikko Manka, Minni Haanpää.
Kristian Sievers, Janne Jakola, Mikko Manka, Minni Haanpää.

Yksi matkailun kehittämisen keskeisistä tavoitteista ja haasteista on eri kohteiden ja alueiden saavutettavuus ja sen parantaminen. Saavutettavuus nousee niin kotimaisten kuin kansainvälisten alueellisten ja kansallisten strategioiden keskiöön.

Matkailun ohella liikkumisen palveluiden saavutettavuus on haaste myös tavalliselle kansalaiselle, ei vain matkailijalle. Uusia tapoja taklata saavuttavuuden haasteita käsitellään tässä podcastissa, jossa on keskustellaan matkailun saavutettavuuden kokonaisuudesta ja matkustamisesta kokemuksena.

Teemasta keskustelevat Matkahuollon toimitusjohtaja Janne Jakola ja tutkimusjohtaja Mikko Manka, TAKResearch.

Janne on käynnistänyt Matkahuollon uudistamisen ja uudistamisen keskiössä on asiakaskokemus ja digitaalisuus. Mikko on tutkinut monipuolisesti matkailua ja liikkumista ja valmistelee maata pitkin matkailuun liittyvää väitöskirjaa.

Aiemmat osat löydät tästä: