Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kun äiti pelasi ja vip­pa­si, tytär ajautui osa­mak­su­so­pi­mus­ten kier­tee­seen – "Koin vel­vol­li­suu­dek­se­ni auttaa ja tukea"

Suomen satojentuhansien maksuhäiriöisten joukossa on konkurssikypsiä vanhempia, jotka käyttävät hyväkseen juuri täysi-ikäistyneiden lastensa mahdollisuutta ottaa lainaa omiin nimiinsä. Pinja Hiltunen kertoo ajautuneensa läheisriippuvuuden takia rahoittamaan äitinsä menoja osamaksusopimuksilla.Pinja Hiltunen toimii opiskelun ohessa kokemusasiantuntijana rahapeliriippuvaisten läheisille.
Pinja Hiltunen toimii opiskelun ohessa kokemusasiantuntijana rahapeliriippuvaisten läheisille.

Pinja Hiltuselle valkeni kahdeksanvuotiaana, että hänen äitinsä oli rahapeliriippuvainen. Vanhemmat elivät asumuserossa, eikä suvussa ollut tapana puhua hankalista asioista. Asia oli vaiettu, ja lapsi koki olevansa yksin.

Äiti rahoitti pelaamistaan muun muassa pikavipeillä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita