Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

KP: Kes­ki­poh­jan­maa vaihtaa pää­toi­mit­ta­jaa kesken muu­tos­neu­vot­te­lui­den

Kokkolalainen Keskipohjanmaa-lehti vaihtaa päätoimittajaa. Lehti kertoo verkkosivuillaan, että nykyinen päätoimittaja Tiina Ojutkangas siirtyy kehittämään Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien viikonvaihdetuotteita.

Molempia lehtiä julkaisee Hilla Group, jolla on medialiiketoimintaa Keski-Pohjanmaan ja Kainuun lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa. Yhtiössä on parhaillaan käynnissä koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut.

Keskipohjanmaahan on nimitetty väliaikaiseksi päätoimittajaksi Sanni Aho, joka on toiminut viime vuodet paikallislehti Perhonjokilaakson päätoimittajana.

Sanni Aho aloittaa uudessa väliaikaisessa tehtävässään helmikuun alusta lähtien. Määräaikaisuus kestää heinäkuun loppuun asti. Yhtiön on tarkoitus ratkaista päätoimittajan tehtävän täyttäminen tuohon mennessä.

Kainuun Sanomat puolestaan kertoo, että lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Päivi Bisi. Hän työskennellyt va. päätoimittajana marraskuusta alkaen, kun lehden aiempi päätoimittaja Leena Hirvonen jätti työn.

Lisätty kello 14.50 Päivi Bisin nimitys.