Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sil­ta: Kou­lu­ruo­ka on oi­keas­ti hyvää

“Hyi v-tu mitä paskaa! Miksi meille syötetään tämmöstä p-kaa?” Onko kouluruoka oikeasti niin pahaa, ettei se kelpaa lähellekään kaikille?

Kouluruokaa heitetään roskiin joka päivä liikaa, koska sillä voisi ruokkia monia kehitysmaissa asuvia.

Ruokaa tehdään kouluissa sadoille oppilaille joka arkipäivä. Kaikkien pitäisi ottaa ruokaa sen verran kun aikoo syödä. Yhden oppilaan kouluruoka saa maksaa vain euron. Mitä muuta saat eurolla kaupasta? Et paljoa mitään. Litran mehun tai muutaman tikkarin?

Amerikassa kouluissa pitää ottaa rahaa mukaan, että voi ostaa ruokaa. Iso-Britanniassa useimmissa kouluissa pitää olla omat eväät mukana. Suomessa on yleensä tosi hyvä ja terveellinen kouluruoka toisin kuin Amerikassa, jossa kouluruoka on yleensä roskaa, kuten hampurilaisia, ranskalaisia ja juomana limsoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.