Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ko­koo­muk­sen Myk­kä­nen: Tu­ki­toi­met ovat tar­peen, mutta tu­le­vai­suu­den ta­lou­del­lis­ta liik­ku­ma­va­raa ka­ven­ne­taan, kun mitään ei valita pois

Hallitus päätti tänään lyhyen kokouksen jälkeen budjettiriihen. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkäsen mukaan Kokoomus pitää tärkeänä, että koteja tuetaan sähkön hinnan rajun nousun edessä.

Mykkäsen mukaan on kuitenkin huolestuttavaa, että liikkumavaran tulevaisuuden kriiseissä annetaan heikentyä olennaisesti sallimalla Suomen nopean velkaantumisen jatkuminen.

Kokoomus myös ihmettelee, miksi valtiovarainministeri Annika Saarikko lupaili vuoden ajan palkkaverojen keventämistä, mutta se unohtui kokonaan.

– Palkkaveron kevennys tasaisesti kaikkiin tuloluokkiin olisi selkein tapa tukea kaikkien työtä tekevien suomalaisten selviämistä. Samalla ratkoisimme Suomen rakenteellista ongelmaa eli Ruotsia korkeampaa keskituloisten työn verotusta. Pienempi verokiila antaisi suomalaisille mahdollisuuksia parantaa omalla tekemisellä tilannettaan ja loisi talouteen kipeästi tarvittavaa kasvua, Mykkänen sanoo tiedotteessa.

Kokoomus ei lisäisi budjetin elvyttävyyttä, vaan rahoittaisi veronkevennykset supistamalla menolisäyksiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.