Kolumni: Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Kokoa vä­li­me­rel­li­seen al­ku­ruo­ka­sa­laat­tiin run­saas­ti ko­ti­mais­ta satoa – gril­li­kas­vis­ten maku peh­me­nee olii­vi­öl­jys­sä

Tee alkupaloja italialaiseen tapaan, mutta suosi suomalaisia sesonkituotteita. Nauti proseccon tai klassikkodrinkin kanssa. Belliniin voi käyttää myös suomalaisista marjoista tai hedelmistä tehtyä sosetta persikoiden sijaan.

Runsas salaatti voi joskus riittää pääruoaksi lämpimänä kesäiltana.
Runsas salaatti voi joskus riittää pääruoaksi lämpimänä kesäiltana.
Kuva: Nina Karlsson

Keskikesä on nyt täällä, ja yksi lomailtaan sopiva alkuruoka on salaatti. Siihen on helppo upottaa kotimaisia maukkaita kasviksia.

Tai mikä nautinto ovatkaan grillikasvikset, joiden maku pehmenee oliiviöljyssä.

Salaatti on myös sellaisenaan loistava tarjottava isollekin porukalle.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi