Tähtijuttu: Saa­ri­se­län uuden pol­ku­juok­su­ta­pah­tu­man rei­til­lä piti muistaa sulkea po­ro­ai­ta ja odottaa ka­ve­rei­ta

Kuvakertomus: Ensin soi huu­li­harp­pu, ja sitten varsat as­te­li­vat raadin eteen

Tilaajille

Kokoa vä­li­me­rel­li­seen al­ku­ruo­ka­sa­laat­tiin run­saas­ti ko­ti­mais­ta satoa – gril­li­kas­vis­ten maku peh­me­nee olii­vi­öl­jys­sä

Tee alkupaloja italialaiseen tapaan, mutta suosi suomalaisia sesonkituotteita. Nauti proseccon tai klassikkodrinkin kanssa. Belliniin voi käyttää myös suomalaisista marjoista tai hedelmistä tehtyä sosetta persikoiden sijaan.

Runsas salaatti voi joskus riittää pääruoaksi lämpimänä kesäiltana.
Runsas salaatti voi joskus riittää pääruoaksi lämpimänä kesäiltana.
Kuva: Nina Karlsson

Keskikesä on nyt täällä, ja yksi lomailtaan sopiva alkuruoka on salaatti. Siihen on helppo upottaa kotimaisia maukkaita kasviksia.

Tai mikä nautinto ovatkaan grillikasvikset, joiden maku pehmenee oliiviöljyssä.