kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Kevään yh­teis­haun ha­ki­joil­le läh­te­nyt vir­heel­li­siä hy­väk­sy­mis­il­moi­tuk­sia – OPH:n virhe koskee 450 ha­ki­jaa, mukana myös Lapin yli­opis­ton ja AMK:n ha­ki­joi­ta

Virheellisesti hyväksymistiedon saaneiden opiskelijoiden valinta perutaan. Viestin saaneista 40 on ehtinyt jo ottaa paikan vastaan.

Kevään yhteishaussa varasijalle jääneille opiskelijoille on lähtenyt tänään virheellinen hyväksymisilmoitus.
Kevään yhteishaussa varasijalle jääneille opiskelijoille on lähtenyt tänään virheellinen hyväksymisilmoitus.
Kuva: Anssi Jokiranta

Korkeakouluihin on perjantaina hyväksytty virheellisesti hakijoita, jotka ovat jääneet varasijalle kevään toisessa yhteishaussa. Näille hakijoille on myös lähtenyt myös virheellinen ilmoitus hyväksytystä opiskelijavalinnasta. Kyseessä on Opetushallituksessa tehty virhe.

Virheellinen hyväksyminen koskee noin 450 hakijaa, joista noin 40 on ehtinyt ottaa paikan vastaan. Hyväksymisilmoituksen saaneisiin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, Opetushallituksen tiedotteessa kerrotaan.