tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kes­kus­te­lu ko­ro­na­ro­ko­tuk­sis­ta tuntuu kär­jis­ty­neen ar­vo­val­ta­krii­sik­si – mistä STM:n ja THL:n omi­tui­nen no­kit­te­lu oikein johtuu?

Maskeja vai ei, matkustusrajoituksia vai ei, lisää rokotuksia vai ei... Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat olleet kaikesta eri mieltä siitä asti, kun koronatauti alkoi. Taustalla ovat huonot henkilökemiat, infektioylilääkäri Markku Broas myöntää.

Infektioylilääkäri Markku Broas (keskellä) Lapin keskussairaalasta oli mukana THL:n tiedotustilaisuudessa alkuvuodesta 2020.
Infektioylilääkäri Markku Broas (keskellä) Lapin keskussairaalasta oli mukana THL:n tiedotustilaisuudessa alkuvuodesta 2020.
Kuva: Anssi Jokiranta

Suomalainen koronakeskustelu kärjistyy aika ajoin farssiksi, jonka juoni on tympäännyttävän ennalta arvattava.

Farssi on eskaloitunut kahden arvovaltaisen instituution, sosiaali- ja terveysministeriön (STM) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), väliseen käsittämättömään nokitteluun. Nokkapokka on kestänyt pian kolme vuotta, eikä loppua näy.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.