Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Kenen vi­rus­jou­kois­sa seisot?

Kenen joukoissa seisot? Oletko puolellamme vai meitä vastaan? Miten on sielusi laita?

Kysymykset ovat jälleen ajankohtaisia. Elämme taas mustavalkoajassa, missä sivussa pysytteleminen on mahdotonta. Jokaisen on valittava puolensa ja niin olemme myös tehneet.

Uskonsuuntia on ainakin viisi. Äärilaidoilta löytyvät nuhakuume- ja maailmanloppuhihhulit.

Edellinen on vakuuttunut siitä, että koronavouhotuksessa on kyse vain hieman ärhäkkäämästä flunssasta, josta salaliittoutuneet elitistipäättäjät ovat onnistuneet tekemään valta- eli valemedian avustuksella globaaleja paniikkikohtauksia synnyttävän mörön.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.