ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Kemin kau­pun­gin­kir­jas­tos­sa otetaan käyt­töön oma­toi­mi­ai­ka – oma­toi­mi­ajal­la kir­jas­ton pal­ve­lui­ta voi käyttää au­ki­olo­ajan pää­tyt­tyä

Kemin kaupunginkirjaston aukioloaika jatkuu arki-iltaisin kahdella tunnilla.

Helmikuun alusta alkaen asiakkaat voivat käydä kirjastossa myös palveluajan päätyttyä, maanantaista torstaihin kello 19–21 ja perjantaisin kello 17–19.

Omatoimiaikana ovi kirjaston tiloihin on kiinni. Asiakas pääsee sisään näyttämällä omaa kirjastokorttiaan kortinlukijassa ja syöttämällä henkilökohtaisen PIN-koodin.

Jos asiakas on saapunut kirjastoon palveluajalla ja haluaa jäädä kirjastoon omatoimiajalle, hänen täytyy käydä omatoimiajan alkaessa kirjaston ovien ulkopuolella ja kirjautua sisään. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan suostumuksen omatoimikirjaston itsenäiseen käyttöön.

Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.