ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ke­mi­jär­vi ottaa hoi­det­ta­vak­seen Koil­lis-La­pin ym­pä­ris­tö­ter­vey­den­huol­lon

Kemijärven valtuuston syyskausi ei käynnistynyt maanantaina ilman keskustelua sellutehdashankkeesta tai putkilaskusta. Kaupunginjohtaja Atte Rantanen ei kommentoinut tuoretta henkilöstöhallintoon liittyvää hallinto-oikeuden päätöstä, mutta lupasi, että putkea käsitellään seuraavassa kaupunginhallituksen kokouksessa.

Juhana Kelloniemi (ps.) peräsi tietoa kehitysyhtiön sellutehdashankkeesta tilaamasta selvityksestä, joka on valmistunut jo viime vuoden lopulla.

– Toivottavasti Karvon et Mellan selvitys pikkasen avaa niitä silmiä ja saadaan mystisyyden savuverho häviämään. Normaalia liiketoimintaa on tehty, Rantanen selvitti ja lisäsi, että on raskasta käydä joka kerta läpi samoja keskusteluja.

Lähes keskustelutta valtuusto päätti, että Kemijärvi ottaa Koillis-Lapin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen tehtävät hoitaakseen. Tehtävät siirtyvät kaupungille vastuukuntamallin mukaan ensi vuoden alusta Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymältä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.