Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kaup­pa­ka­ma­rin kysely: Yri­tyk­set pitävät kou­lu­jen ja päi­vä­ko­tien sul­ke­mis­ta tai ra­vin­to­la- ja mat­kus­tus­ra­joi­tus­ten tiu­ken­ta­mis­ta hai­tal­li­sim­pi­na ko­ro­na­ra­joi­tuk­si­na

Keväällä koronarajoitukset sulkivat monet ravintolat yli kahdeksi kuukaudeksi.
Keväällä koronarajoitukset sulkivat monet ravintolat yli kahdeksi kuukaudeksi.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Yritykset pitävät koronarajoituksista haitallisimpina toimina yritystoiminnan kannalta koulujen ja päiväkotien sulkemista, ravintoloiden toiminnan lisärajoituksia sekä nykyisten matkustusrajoitusten tiukentamista. Asia käy ilmi keskuskauppakamarin tekemästä kyselystä.

Keskuskauppakamari kertoo tiedotteessaan, että kyseiset kolme rajoitustoimea saivat eniten mainintoja, kun yrityksiltä kysyttiin, mikä mahdollisista hallituksen määräämistä rajoitteista olisi haitallisin yrityksille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.