Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos : Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Tilaajille

Kata kinkun tai kalk­ku­nan sijaan hel­mi­ka­naa pienen perheen jou­lu­pöy­tään – ro­sol­lin tilalle voit tehdä uuden su­ku­pol­ven sa­laat­tia

Kun suuria sukujuhlia ei vietetä, tarjollakin voi olla pikkuherkkuja. Jos olet kyllästynyt rosolliin, kokeile joulusalaattia, joka tehdään marinoiduista luumuista ja mozzarellasta.

Helmikanan mehevyyden salaisuus on pitkä marinointi kasvisliemessä. Voisula tekee uunissa paistetun kanan pinnasta rapean.
Helmikanan mehevyyden salaisuus on pitkä marinointi kasvisliemessä. Voisula tekee uunissa paistetun kanan pinnasta rapean.

Lohitartar piparjuurikastikkeella on ihanteellinen alkuruoka joulupöytään. Sen valmistamiseen menee vain hetki, ja se vain paranee odotellessaan tunnin tai pari tarjoilua jääkaapissa.

Jos olet kyllästynyt rosolliin, mikset tarjoaisi joulupöydässä uuden sukupolven joulusalaattia? Marinoiduista luumuista ja mozzarellasta koottu salaatti on yhtä aikaa täyteläinen ja raikas. Käytä salaatissa tuoreita ja napakoita luumuja, jotka kestävät hyvin haudutusta.