Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kä­si­työ­läi­set ovat kek­si­neet uusia tuot­tei­ta ko­ro­na-ai­ka­na – katso tästä Ro­va­nie­men jou­lu­myy­jäi­set

Käsityöyrittäjät ovat korona-aikana innovoineet uusia tuotteita.

Marraskuun lopulla pyörähtävät käyntiin ensimmäiset joulumyyjäiset. Niitä onkin jo odotettu, sillä viime vuoden koronatilanteen vuoksi monet niistä peruttiin.

– Kaikki myyjäpaikat on jo jaettu, ja valmisteluja markkinoiden eteen on tehty, kertoo Arktisia markkinoita järjestävä Anna-Riikka Lavia.

Tiedekeskus Arktikumissa perinteisesti järjestettäville Arktisille markkinoille on tulossa näillä näkymin noin 60 myyjää paikallisine tuotteineen. Valikoimassa on taidetta, käsitöitä ja elintarvikkeita, ja myös uutuuksia on luvassa.

– Ainakin uusia koruntekijöitä sekä sisustukseen liittyvää tarjontaa on luvassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.