Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

”Kä­sit­tä­mä­tön­tä se­kaan­nus­ta ja vii­vyt­te­lyä” – Val­tuus­to­aloi­te Kont­ti­sen ke­sä­teat­te­rin kat­ta­mi­ses­ta unohtui väärän vi­ran­hal­ti­jan pöy­däl­le

Konttisen kesäteatterin kattamisesta vuosi sitten tehtyä valtuustoaloitetta ei ole valmisteltu vielä lainkaan Rovaniemen kaupungin virkaportaassa.

Aloitteen käsittelyä ei ole vauhdittanut edes kaupunginvaltuuston tuki asialle: kaupungin talousarvioon kirjattiin valtuuston päätöksellä marraskuussa, että kesäteatterin kattaminen samoin kuin wc-tilojen rakentaminen Angry Birds -puistoon ja Vanhan torin puistoon tulee selvittää tämän vuoden aikana ympäristö- ja puistorakentamisen määrärahalla.

Valtuustoaloite kesäteatterin kattamisesta tehtiin viime toukokuussa ja vastuu sen valmistelusta kirjattiin tilapalvelupäällikkö Pekka Latvalalle. Käytäntönä on, että viranhaltijat pyrkivät valmistelemaan aloitteet puolen vuoden sisällä, minkä jälkeen aloite etenee lautakuntaan päätöksentekoa varten.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.