Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Kä­rä­jä­oi­keus määräsi Uroksen ja sen kahden pe­rus­ta­jan omai­suut­ta ta­ka­va­rik­koon

Uroksen ja sen perustajien omaisuutta määrättiin vakuustakavarikkoon yhteisvastuullisesti yli kuuden miljoonan euron arvosta.
Uroksen ja sen perustajien omaisuutta määrättiin vakuustakavarikkoon yhteisvastuullisesti yli kuuden miljoonan euron arvosta.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun käräjäoikeus on määrännyt teknologiayhtiö Uroksen ja sen perustajien Jyrki Hallikaisen ja Tommi Uharin omaisuutta takavarikkoon. Kolmen vastaajan omaisuutta määrättiin vakuustakavarikkoon yhteisvastuullisesti vajaan 6,2 miljoonan euron arvosta.

Takavarikkoa haki poliisi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.