Keskiviikkona ukkostaa: Koko maassa nyt poik­keuk­sel­li­sia hel­tei­tä – ­kes­ki­viik­ko­na etenkin Länsi- ja Luo­teis-Lap­piin luvassa vaa­ral­li­sen voi­mak­kai­ta uk­kos­puus­kia

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Kansien vä­lis­sä: Itse tehdyt kas­vis­eväät mukaan ret­kel­le

Kansien välissä

Rovaniemen kaupunginkirjaston työntekijät esittelevät kirjaston kokoelmia.

Retkiruokakirja: kasvisreseptejä helpoista eväistä vaellusaterioihin. Saara Atula 2022.

Retkielämys on täyteläinen, kun valmistaa maukkaat kasviseväät itse. Kirjan resepteistä saavat vinkkejä päiväretkeilijät, nuotiokokit ja vaeltajat pitkille retkilleen. Ruokaohjeita voi mainiosti hyödyntää kotonakin.